Shirley

 

Mijn naam is Shirley Passier, moeder van een heerlijke peuter en bevlogen yogi sinds een jaar of 10. Daarnaast ben ik behandelaar in de GGZ, cognitief gedragstherapeutisch werker,  autismedeskundige, mindfulness-trainer en geïnteresseerd in alles wat met de levenskunst te maken heeft. Door deze combi weet ik als geen ander hoe duidelijk en belangrijk de wisselwerking tussen lichaam en geest is. Ik heb in 2 jaar tijd de 500 uurs yoga teacher training gevolgd bij Yogacentrum Tilburg en deze in 2016 afgerond.

op de foto: Shirley Passier, yogadocente en mindfulness trainer bij yogastudio Kallumaan.

Hierna ben ik voor onbepaalde tijd op reis vertrokken en heb in het verre Azië mijn kennis en ervaring op dit gebied verdiept en uitgebreid door onder andere een Vipassana meditatie 10-daagse in Nepal en lessen in ayurveda bij een arts in India.

Mijn yogalessen en mindfulness trainingen kenmerken zich door een fijne combinatie van bewustzijn, uitdaging en verdieping met heldere instructies en een nuchtere insteek op spirituele zaken. In de yogalessen nodig ik je uit om op een onderzoekende manier je lichaam te verkennen, respectvol uit te dagen en op een mindful manier te versterken.

 

yogastudio kallumaan tilburg upward facing dog