The Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork®

Ik geef hier een beknopte beschrijving van de werking van BRTT&BRT®. Voor meer verdiepende informatie kun je hier verder lezen.

Wat we doen

Chronische Stress en Trauma Aanpakken: Onverwerkte gebeurtenissen en onderdrukte emoties kunnen leiden tot spierspanning, hoofdpijn, angst, slaap- en concentratieproblemen, en meer. We helpen je deze spanning en trauma’s op te ruimen.
Diepgaande Methodes: We gebruiken specifieke yoga-oefeningen en ademhalingstechnieken om geblokkeerde energie en oude pijn los te laten.
Herstel van Je Ware Zelf: Ons doel is om je lichaam terug te brengen naar een kalme staat, zodat je je ware zelf weer kunt vinden.

Wat kun je verwachten

Yoga-Oefeningen: We gebruiken specifieke oefeningen die trillingen in de psoas spier veroorzaken, vergelijkbaar met het natuurlijke gedrag van dieren die spanning loslaten.
Ademhalingstechnieken: We gaan dieper in het parasympathische zenuwstelsel met specifieke ademhalingsoefeningen, waardoor je voorbij het ego en de vecht-vlucht-bevries reacties komt. Hierdoor kun je laag-voor-laag geblokkeerde energie en oude pijn loslaten.

Waarom het werkt

Trauma zet zich vast in je lichaam, waardoor praten niet altijd helpt. Onze methoden richten zich direct op het lichaam om deze blokkades op te heffen, waardoor je natuurlijke levensenergie weer kan stromen.

 

Bij The Body Remembers Trauma Therapy® en Trauma Release Breathwork® helpen we je om weer in contact te komen met je ware zelf en een kalme, gebalanceerde staat te bereiken. Klaar om aan de slag te gaan? Laten we samen werken aan jouw herstel.

 

Deze methode wordt bij Kallumaan aangeboden door Shirley en is te volgen in een groep als privé sessie.