Over Kallumaan

op de foto: shirley en marieke van yogastudio kallumaan in TilburgIn 2021 begonnen Marieke en Shirley Kallumaan. Naast samengewerkt te hebben op een groep voor jongeren met autisme, (en nog wel meer dingen) hadden wij nog iets gemeen: liefde voor yoga. Yogastudio Kallumaan is een plek waar deze krachten gebundeld worden. Een studio waar níemand exclusief is, iedereen welkom is en we laagdrempelig toegankelijk zijn!

En de specialisatie: Onze expertise in de psychiatrie! Wij zijn beiden breed opgeleid en hebben jaren ervaring in de hulpverlening. Wij zijn dus ook toegankelijk voor mensen (ook kids!) met autisme, ADHD, HPS/ hooggevoeligheid, eetproblematieken, depressie etc! 

 

Vanaf 2024 is yogastudio Kallumaan onder leiding van Shirley, en te vinden in de Reeshof, aan het Ketelhavenplein op nummer 153.  Dit is het pleintje naast het station. Je kunt bij ons terecht voor o.a. hatha, yin, flow, pilates en hot yoga lessen. Naast yogalessen is er met regelmaat een mindfulness training. Ook kun je bij ons terecht voor ouder-kind yoga (in workshop vorm en als therapeutische privé sessie, gegeven door Marieke) en organiseren we een vrouwencirkel, cacao ceremonie en ander leuks. Houdt de website in de gaten of volg ons op instagram voor de actuele plannen.