Je eerste baby-yogales!

 

LEEFTIJD

De lessen zijn geschikt voor baby's vanaf 6 weken. Er is geen concrete leeftijd waarop je baby te oud is. Als je denkt dat je baby het niet meer leuk zal vinden om op de rug te liggen maar liever de ruimte kruipend of al stappend verkend, is het tijd om door te stromen naar de dreumes groep! 

AANVANG LES

De lessen beginnen ook echt op de aangekondigde tijdstippen, de ruimte is een kwartier voor aanvang open.  Er is de mogelijkheid om jassen, schoenen, telefoons e.d. op te bergen.

INPAKKEN

Doe zelf en je baby makkelijke lekker zittende kleding aan waar jullie goed in kan bewegen. De oefeningen doen we op blote voeten of sokken. Matjes, kussens, dekens e.d. zijn aanwezig. Neem zelf een grote hydrofiele doek of handdoek mee, en alles wat je normaal gesproken voor je kind meeneemt (voeding/luiers/doekjes/etc).

Er is geen omkleedruimte bij de studio dus ons advies is thuis alvast om te kleden.

WORKSHOPS & PRIVÉSESSIES

Er is momenteel geen workshop gepland. De lessen zijn te volgen op aanvraag en start bij voldoende deelnemers. Het is overigens ook mogelijk om privé sessies te boeken. Je kunt je hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier, of contact met ons opnemen voor meer informatie.